Duplex appartement + handelsruimte

Antwerpen | €269.000

EIGENSCHAPPEN

€269.000
Slaapkamer x3
Badkamer x1
kelder

OMSCHRIJVING

Locatie: Ontdek dit veelzijdig huis thans gekend als vergunde opbrengsteigendom, gelegen in een bruisende buurt. Dit unieke pand biedt een handelsruimte op het gelijkvloers en een ruime appartement op de 1ste verdieping.

De strategische ligging nabij het Centraal Station en belangrijke invalswegen garandeert uitstekende bereikbaarheid. Bovendien bevinden winkels, horeca en culturele hotspots zich op een steenworp afstand, waardoor het perfecte investeringsmogelijkheid biedt. Beschrijving: Dit eigendom omvat een ruime handelsruimte op het gelijkvloers, momenteel ingericht als een gewone open ruimte waar er tal van mogelijkheden zijn. Op de eerste verdieping bevindt zich het appartement met een gezellige leefruimte, drie comfortabele slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en een eigentijdse badkamer. ( de 3 slaapkamers zijn op het 2de verdiep gelegen) De 1ste en 2de verdiep zijn verhuurd aan één gezin dat 900 euro maand huur betaald. De woning heeft een super gezellig terras met zicht op de baan waar je tijdens de zomermaanden lekker gezellig een tasje koffie kan drinken.

Heb je interesse in deze top investering ? bel me gerust even op 0484.76.82.93

GEBOUW

Bewoonbare oppervlakte:
Type: Woning en handelspand
Soort bebouwing: hoekwoning
Bouwjaar:
Algemene staat: Lichtjes te renoveren

STEDENBOUW

Stedenbouwkundige bestemming:
Stedenbouwkundige overtreding:
Bouwvergunning:
Verkavelingsvergunning:
Voorkooprecht:
As-built attest:

NATUUR

Overstromingsgevoeiligheid: geen overstromingsgevaar
Afgebakende zone:
G-score:
P-score:

ENERGIE

Niet van toepassing

EXTRA INFO

De Makelaar is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 515736 Land van toekenning is België Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel
www.biv.be
BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006

Website gemaakt door Sinergio